CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Arie Haan
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Arie Haan

Arie Haan. Wereldburger, maar geen Wereldkampioen.

Arie Haan is zowel één van de meest succesvolle Nederlandse voetballers als één van de meest succesvolle trainers: als speler won hij drie keer de Europa Cup I, tweemaal de Europa Cup II, zes landstitels en vier nationale bekers en als trainer werd hij twee keer kampioen.

Maar meer nog blinkt Arie Haan uit in zijn eigenzinnigheid en durf. Hij reisde de hele wereld over en transformeerde zich als ras Amsterdammer en Ajaxied makkelijk tot Belg bij het Brusselse Anderlecht en voelde zich net zo op z'n gemak als trainer van het Duitse elftal bij VFB Stuttgart als tussen de Chinezen van de clubs Chongqing Lifan, Tianjin Teda en Shenyang Shenbei.

Een kameleon met lef, want ook landen als Iran, Kameroen en Albanië werden aangedaan en hij zag het niet als een probleem om als oud-Ajacied trainer van Feyenoord te worden.

Zo heeft Arie Haan dus niet alleen veel internationale ervaring, maar kent hij alle ins en outs van het trainerschap.
Naar zijn eigen zeggen 'de zwaarste baan van de wereld'. Dit omdat je niet alleen met de spelers te maken hebt, maar ook het bestuur, de pers, de fans en iedereen erom heen tevreden moet zien te houden.

Inmiddels is hij pensionado, omdat zijn arts hem maande dat de stress te slecht voor zijn hart zou zijn. Daardoor is er des te meer tijd om te praten over voetbal: zijn huidige meest geliefde bezigheid.

In een avondvullend programma, met als gespreksleider Evert ten Napel, vertelt hij anekdotes en verhalen uit zijn bevlogen voetballeven met daarin vele hoogtepunten, maar ook over de twee verloren WK-finales ('74 en '78), over het omkoopschandaal van Standard Luik en het ontslag bij Feyenoord. Winst én verlies, voorspoed én tegenslag en hoe je je als trainer staande houdt in de meest populaire, besproken en gefinancierde sport van de wereld.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties


 Publiciteit
 PreviewBestandsnaamAfmeting  

Topsprekers De Zee - Speakers Online brochure 2017-18.pdf 2.53 MB