CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Zoetemelk, Lubberding & Ten Napel
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Zoetemelk, Lubberding & Ten Napel

Zoetemelk en Lubberding in gesprek met Evert ten Napel

Onder leiding van sportverslaggever Evert ten Napel, de stem die iedereen kent, gaan Joop Zoetemelk en Henk Lubberding in gesprek over hun wielercarrière en het wielrennen van nu.

Beide mannen, volstrekt zichzelf: oprecht, openhartig, kwetsbaar en humoristisch. En Evert ten Napel, die vijf keer verslag deed van de Tour de France vanaf de motor, zwengelt de boel aan (alhoewel daar maar weinig voor nodig is).

Joop Zoetemelk: als één van de zeer weinige Nederlandse wielrenners behorend tot de Hors-catégorie: Tour gewonnen, Olympisch kampioen, wereldkampioen en op z'n 38e en nog altijd recordhouder met zestien keer de Tour uitgereden. Verder top 10 klasseringen in alle grote en kleine Europese wedstrijden en op z'n 40e nog winnaar van de Amstel-Goldrace.

Henk Lubberding: reed dertien keer de Tour de France en eindigde driemaal bij de eerste tien, won drie etappes, reed eenmaal in de gele trui en werd één keer eerste in het jongerenklassement. In totaal won Henk 58 wedstrijden.

Met prachtig beeldmateriaal herleven oude tijden en komen de uitspraken van weleer opnieuw naar voren: 'Parijs is nog ver', aldus Joop en 'De Tour win je in bed'.

En dan Henk met de gevleugelde uitspraak: 'Jonge renners kunnen beter uitvluchten verzinnen dan afzien!'.
 

Een unieke avond, niet uitsluitend voor wielerliefhebbers. Met twee legendarische sportpersoonlijkheden die hun sporen niet voor niets hebben verdiend. Ze benadrukken dat zelfs in deze individuele sport het toverwoord 'samenwerken' is. En tijdens hun theatertour laten ze in de praktijk zien hoe dat werkt.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties