CONTACT

 
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES
Theater
Jan Ykema
SPEAKERS ONLINE & DE ZEE THEATERPRODUCTIES

Voorstelling:
Jan Ykema

Jan Ykema: Olympisch Zilver, maar een Gouden Comeback

Jan Ykema schaatste vele overwinningen en medailles bij elkaar, met als hoogtepunt zilver op de 500 meter tijdens de Olympische Spelen in Calgary (1988).

Een sportief talent met een roerig privéleven: een talentvol individu met een enorme drive. Jan Ykema had zoveel energie en inzet, dat juist deze capaciteiten zich in zijn eigen leven tegen hem keerden. Na zijn grote sportieve successen verviel hij in een leven met afhankelijkheid van drugs. Maar door eigen wilskracht en inzet lukte het na vele jaren van conflicten, stress, pijn en absolute dieptepunten om uit het dal te raken en een nieuwe draai aan het leven te geven.

Jan traint tegenwoordig talentvolle jeugd met nieuwe ondernemingslust, waardoor hij zijn pit op de jongeren weet over te brengen en deze het beste in zichzelf naar boven weten te halen. En hij heeft daarnaast een eigen schildersbedrijf, waar hij lange dagen mee maakt. Gezond en met een niet te evenaren dosis inzicht, ervaring en levenswijsheid.
 

Hoe succes een tragedie kan worden, maar er blijkbaar toch altijd nog een weg terug is! Jan vertelt, is openhartig, goudeerlijk en vooral zichzelf. Een levensverhaal met zowel een zwart als een gouden randje.De Zee Theaterproducties en Speakersonline brengen in uw theater diverse bekende Nederlanders uit de sportwereld, advocatuur, televisie en nog meer. Zij hebben allen een kant en klaar programma van 75 minuten over hun werk, leven en de achterkant van hun beroep. Wat het publiek altijd al wilde weten.

Combinaties zijn ook mogelijk tussen de verschillende speakers.

Op de website www.speakersonline.nl vindt u een groot aantal speakers dat te boeken is. Klik op de foto's van de speakers voor meer informatie over de betreffende persoon. Te boeken in het huidige en nieuwe seizoen 2017/2018.

Hartelijke groet,

Cor Henzen 
Speakersonline.nl

&

Marijke van der Zee 
De Zee Theaterproducties